Timemanagement cursus voor ouders


Timemanagement cursus voor ouders

Voor meer balans in jullie gezinsleven.

Ken je dat gevoel? Wat moet je ouder soms toch veel. Het managen van je tijd is misschien nog nooit zo nodig geweest als nu. We houden alle ballen in de lucht, uit liefde voor ons gezin, ons werk of ons sociale leven, We hebben het druk. Soms lijkt het alsof tijd ons inhaalt of misschien zelfs in de weg zit. Je kan stress ervaren, het gevoel hebben dat het niet allemaal lukt of dat je alles alleen moet doen.

Wanneer we het gevoel hebben dat het druk is en we weinig tijd hebben, zullen we onze tijd goed moeten indelen. Naast je ouderrol heb je ook andere rollen te vervullen. Die rollen willen we allemaal zo goed mogelijk doen, maar soms lukt dat niet zo goed. Een timemanagement cursus voor ouders kan hierbij helpen.

timemanagement cursus

Je leven uit balans

Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt onderweg allerlei lijstjes in je hoofd: je moet nog boodschappen doen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, een cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, een afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen, de auto wassen, en ook nog koken. En dan moeten je taken op het werk nog beginnen.

Aan het einde van de dag plof je op de bank en denk je misschien: “Zo, de dag is weer voorbij.”, of zeg je tegen je partner: “Dat hebben we weer mooi geregeld vandaag.” Timemanagement voor ouders leert je om, samen met je partner en je gezin, meer balans, rust en overzicht te creëren voor jou en je gezin

Dit leer je in de timemanagement cursus

De workshop is praktisch, ervaringsgericht, vol humor, met (h)erkenning, tips en tools rondom het inrichten van jullie gezinsleven. In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Timemanagement
  • Mindset
  • Keuzes maken
  • Grenzen aangeven
  • Verantwoordelijkheid
  • Samenwerken als gezin
  • Aandacht en energie
  • Ontspanning

Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda.

Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ben je enthousiast geworden? En overweeg je een workshop te volgen?

Stuur een mail naar jolanda@coachingspraktijkkidsinbalans.nl


Ook interessant voor jou

Ervaringen

We zijn erg blij met de ondersteuning van Jolanda. Ze heeft ons geholpen onze zoon, zijn gedrag en onze reactie hierop beter te begrijpen. Tijdens het traject geeft Jolanda uitgebreide terugkoppeling en veel handige tips en handvaten, voor zowel ouders als kind.
Onze zoon vond de sessies met Jolanda elke keer weer een feest! Hij heeft veel inzicht in zichzelf gekregen en meer controle over zijn gedrag, hierdoor heeft hij meer rust en zelfvertrouwen gekregen.

- Ellen / moeder van 7-jarige zoon

Wat mooi en bijzonder om Geboorte in Kaart voor onze zoon Lucas te doen bij Jolanda. Wat heeft ze goed geluisterd en wat kan ze het goed terug geven. Met veel respect en vol begrip gaat ze met verschillende situaties om. Niks is vreemd. Alles kan gezegd worden. Dat maakte het heel vertrouwd. Het traject was zo verhelderend. Direct na het eerste gesprek had ik veel inzichten en dingen om over na te denken. Ik begreep Lucas nog veel beter door stil te staan wat hij heeft meegemaakt, hoe hij dat mogelijk ervaren heeft, welke effecten dit heeft voor vandaag de dag en waar hij behoefte aan heeft. Het geboorteverslag is echt een cadeau. Zowel voor onszelf als voor Lucas.

- Linda / moeder van Lucas (6 jaar)

Ik heb Geboorte in Kaart gedaan, omdat ik veel vragen had over de geboorte van mijn zoon i.v.m. gecompliceerde zwangerschap/bevalling. Door deze sessies te doen met Jolanda heb ik veel antwoorden mogen krijgen. Ik ben zo blij met Jolanda, want zij gaf mij veel ruimte en tijd om hierover te praten. Ook krijgt mijn zoon relaxlessen en hij is zo een ander kind.

- Irene / moeder van 4-jarige zoon

Tijd voor verandering? Kom voor een gratis intake!

Binnen het gezin kan er sprake zijn van onbegrip, spanningen en frustraties. Je wil het liefst dat het nú verandert. Ik kan je helpen!