Time-out voor Pap & Mam (nieuw!)


Maandprogramma time out pap & mam

Oké lieve papa’s en mama’s, even tijd om eerlijk te zijn. Wordt het jou soms wat te veel? Zoom hier, zoom daar, ruziënde kinderen terwijl je net een belangrijke mail moet sturen. De deurbel gaat, maar je zat net in een spel met je dochter. Het is een pakketje maar helaas: de maat is niet goed en nu moet het weer retour. Telefoon van een vriend(in)… sorry geen tijd, werk dat opstapelt.. een zoveelste agenda met strepen erin, aanpassen, flexibel zijn, een leuke ouder / partner blijven terwijl je echt moe bent. Tijd met jezelf schiet er ondertussen bij in. Laat staan tijd besteden met je vrienden. De dagen vliegen voorbij. Wat is het vandaag eigenlijk voor dag?! Pff, ik heb het gevoel dat ik alleen maar aan het klagen ben. 

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Van geduld en flexibiliteit tot veerkracht, creativiteit en meer. En toch kunnen wij ons voorstellen dat het misschien even niet meer lukt. Je bent moe, vindt het lastig om de goede energie thuis te hebben, raakt gedemotiveerd en misschien ben je het overzicht en daarmee een beetje de dagstructuur kwijt. Daarbij heb jij niet alleen voor jezelf te zorgen maar ook voor je kind(eren).   

“Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan. Hoeveel ballen houd jij in de lucht? Als moeder vind ik TIJD de grootste uitdaging binnen het ouderschap. Alle ballen in de lucht houden vind ook ik – op zijn tijd – een hele klus. Mis jij balans in jouw gezin? Dan ben je hier op de juiste plek.”

Samenwerking coaches

Coaches die de workshop ‘Timemanagement voor ouders’ verzorgen, hebben de handen ineengeslagen om dit programma aan te bieden op twee manieren. Vind je het makkelijk en fijn om online of telefonisch coaching te krijgen, dan kun je meedoen met het basisprogramma ‘Time-out voor Pap en Mam’. Woon je in de buurt en vind je het fijn om er even echt uit te gaan, dan is er ook een mogelijkheid om de coaching tijdens een wandeling te doen. De coachgesprekken duren dan een uur. Als je het fijn vindt om elke week een kort coachgesprek te hebben van een halfuur of je wil graag 2 gesprekken van een uur, kies dan voor ‘Time-out met een frisse wind’.   

Variant 1: Time-out voor Pap & Mam

Het programma duurt een maand. Je kunt instappen wanneer je wil. Vanaf de start ontvang je:

 • De Timemanagement voor ouders Journal (dit boekje gaat voor jou het verschil maken de komende weken!). Hierin ga je dagelijks heel bewust met je eigen valkuilen en krachten aan de slag. 
 • Twee 1 op 1 calls/coachgespekken: 1 gesprek bij de start van het programma en 1 aan het einde (30 minuten per gesprek).
 • Toegang tot het Webinar ‘Thuis, werk en de kinderen’.
 • Elke week een fijne mail vol tips en inspiratie die je nieuwe energie geven.

Volg je dit programma samen met je partner? Dan ontvang je 2x de Journal, heb je beiden toegang tot het Webinar en doe je samen de 1 op 1 calls. Investering: € 177,-, bij aanmelding van 2 personen € 298,-.

Variant 2: Time-out met een frisse wind

Het programma duurt een maand. Je kunt instappen wanneer je wil. Vanaf de start ontvang je:

 • De Timemanagement voor ouders Journal (dit boekje gaat voor jou het verschil maken de komende weken!). Hierin ga je dagelijks heel bewust met je eigen valkuilen en krachten aan de slag. 
 • Twee coachinggesprekken: 1 gesprek bij de start van het programma en 1 aan het einde (60 minuten per gesprek). Of kies voor elke week een coachgesprek van 30 minuten telefonisch of online (4x 30 minuten).
 • Toegang tot het Webinar ‘Thuis, werk en de kinderen’.
 • Elke week een fijne mail vol tips en inspiratie die je nieuwe energie geven.

Volg je dit programma samen met je partner? Dan ontvang je 2x de Journal, heb je beiden toegang tot het Webinar en doe je samen de coachgesprekken. Investering: € 250,-, bij aanmelding van 2 personen € 371,-.

Wat gaan we samen doen?

Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk het ‘Timemanagement voor ouders Journal’ in je brievenbus. Hierin ga je bijhouden hoe je dag is verlopen. Dit levert je inzicht op, een plek om je gedachten te ordenen en om je gevoelens van je af te schrijven. 

In de 1e week van deelname is ook meteen je eerste coachgesprek. Zo maak je gelijk een goede start. In de 2e week kan je het Webinar ‘Thuis, werk en kinderen’ volgen. Het webinar zit boordevol tips en inspiratie waar je met jouw gezin mee aan de slag kunt. 

Daarnaast krijg je elke week een fijne inspirerende mail. Zo blijf je gemotiveerd! In de 4e week sluiten we af met nog een coachgesprek. Hier kijken we naar wat er is gelukt en wat je nog anders wil en – heel belangrijk – we bedenken ook samen hoe je de veranderingen die je gemaakt hebt vol kunt houden. 

Tijd om uit die spiraal te stappen!

En nu is het tijd voor jou! Lieve vader / lieve moeder, doe mee aan dit Time-out programma voor ouders. Dit is een programma waarmee jij nog beter voor jezelf kunt gaan zorgen. Je krijgt een maand lang volle ondersteuning, tips, inzicht en een energie-boost voor je kind(eren).

Wat ga je zelf doen?

Een maand lang, dagelijks een halfuur reserveren voor jezelf!

Webinar Thuis, werk en kinderen

In deze tijd, waarin je meer thuis bent met de kinderen en je genoodzaakt bent om je werk te combineren met thuisonderwijs en ouderschap en je sociale leven kom je dagelijks de nodige uitdagingen tegen. Om jou te ondersteunen hebben wij dit webinar van een uur waarin jij inzicht krijgt in hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen binnen je gezin. Je meet jouw energiebalans, we kijken naar draagkracht en draaglast en hoe jij meer balans kan krijgen. Je kan daarbij hulpbronnen inschakelen, zodat jij ook aan je taken toekomt, met rust en aandacht kan genieten van je kinderen, je minder frustratie ervaart door de dag heen en welke valkuilen er zijn om te tackelen.

Wil jij dit ook?

 • Booster voor je energielevel.
 • Een plek waar je even ‘klagen’ mag maar ook direct weer terug in de energie kan stappen.
 • Een meer ontspannen en blije ouder worden, zodat je ook voor je kinderen weer een positieve spiegel bent

Resultaat van dit programma

 • Meer ontspannen en blije ouder(s) en dat zorgt weer voor meer happy kinderen.
 • Je krijgt meer energie om deze periode door te komen.
 • Inzicht in jouw eigen patronen.
 • Een aanzet tot verandering en verbetering van jouw gezinsleven.

Wat eerdere deelnemers van het programma hebben ervaren:

“Ik kijk uit naar de gesprekken met mijn coach. Het is maar een halfuur, waardoor ik het makkelijk geregeld krijg thuis. Ik heb weer meer overzicht en rust in mijn hoofd en dan voel ik ook meer positiviteit om alles wat er te doen is te ondervangen.”

“Ik begin mijn dagen meer positief en dat werkt door op mijn kinderen. Er loopt minder energie weg. Aan het einde van de dag was ik alleen maar ontevreden en werd ik ‘s ochtends wakker met het gevoel dat het vandaag weer ‘zo’n dag’ zou worden. Dat is verleden tijd.”

“Mezelf een halfuur per dag gunnen om even bewust stil te staan bij hoe het met me gaat en wat ik anders zou willen en kunnen doen, helpt mij om innerlijk meer rust te voelen en daarmee kan ik ook makkelijker omgaan met alle veranderingen die er stress zijn.”

“Een coach kan ik iedereen aanraden, een halfuur spuien helpt me echt om me beter te voelen en weet ik ook wat ik anders kan doen om me weer fijner in mijn vel te voelen.”


Ook interessant voor jou

Ervaringen

We zijn erg blij met de ondersteuning van Jolanda. Ze heeft ons geholpen onze zoon, zijn gedrag en onze reactie hierop beter te begrijpen. Tijdens het traject geeft Jolanda uitgebreide terugkoppeling en veel handige tips en handvaten, voor zowel ouders als kind.
Onze zoon vond de sessies met Jolanda elke keer weer een feest! Hij heeft veel inzicht in zichzelf gekregen en meer controle over zijn gedrag, hierdoor heeft hij meer rust en zelfvertrouwen gekregen.

- Ellen / moeder van 7-jarige zoon

Wat mooi en bijzonder om Geboorte in Kaart voor onze zoon Lucas te doen bij Jolanda. Wat heeft ze goed geluisterd en wat kan ze het goed terug geven. Met veel respect en vol begrip gaat ze met verschillende situaties om. Niks is vreemd. Alles kan gezegd worden. Dat maakte het heel vertrouwd. Het traject was zo verhelderend. Direct na het eerste gesprek had ik veel inzichten en dingen om over na te denken. Ik begreep Lucas nog veel beter door stil te staan wat hij heeft meegemaakt, hoe hij dat mogelijk ervaren heeft, welke effecten dit heeft voor vandaag de dag en waar hij behoefte aan heeft. Het geboorteverslag is echt een cadeau. Zowel voor onszelf als voor Lucas.

- Linda / moeder van Lucas (6 jaar)

Ik heb Geboorte in Kaart gedaan, omdat ik veel vragen had over de geboorte van mijn zoon i.v.m. gecompliceerde zwangerschap/bevalling. Door deze sessies te doen met Jolanda heb ik veel antwoorden mogen krijgen. Ik ben zo blij met Jolanda, want zij gaf mij veel ruimte en tijd om hierover te praten. Ook krijgt mijn zoon relaxlessen en hij is zo een ander kind.

- Irene / moeder van 4-jarige zoon

Tijd voor verandering? Kom voor een gratis intake!

Binnen het gezin kan er sprake zijn van onbegrip, spanningen en frustraties. Je wil het liefst dat het nú verandert. Ik kan je helpen!