Prikkelarme kinderkamers


Workshop Het Geheim van een Prikkelarme Kinderkamer

Unieke samenwerking tussen kindercoach & interieurontwerper van Studio Woongeluk.

Heeft je kind moeite met in slaap vallen?

 • Komt je kind steeds uit bed of wil je kind niet gaan slapen?
 • Heeft je kind vaak een vol hoofd of last van stress?
 • Wil je je kind helpen om beter te slapen?
 • Wil je weten hoe je de slaapkamer sfeervol maar wel rustig inricht?
 • Vraag je je af hoe je van de slaapkamer een fijne plek maakt waar je kind kan spelen, huiswerk kan maken en ontspannen?

Dan is deze workshop met webinar voor jou! In deze unieke workshop gaan we aan de slag met:

 • Prikkels
 • Slaapritueel
 • Ontspanning
 • Basis interieurontwerp
 • Kleur- en materiaalgebruik
 • Indeling slaapkamer

De workshop hebben we opgedeeld in een webinar waarin we theorie bespreken, tips delen rondom prikkels en de verschillende functies van de kinderkamer (spelen, slapen, huiswerk maken, ontspannen) behandelen. Kort daarop volgt een live workshop van een dagdeel waarin we praktisch aan de slag gaan en dingen gaan ervaren. Na deze workshop begrijp je jouw kind beter en heb je alle tools in handen om je kind goed te laten ontspannen. Je krijgt een berg tips & tricks mee om van de huidige kinderkamer een sfeervolle slaapkamer te maken waar je kind tot rust komt en heerlijk kan slapen.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

We zijn erg blij met de ondersteuning van Jolanda. Ze heeft ons geholpen onze zoon, zijn gedrag en onze reactie hierop beter te begrijpen. Tijdens het traject geeft Jolanda uitgebreide terugkoppeling en veel handige tips en handvaten, voor zowel ouders als kind.
Onze zoon vond de sessies met Jolanda elke keer weer een feest! Hij heeft veel inzicht in zichzelf gekregen en meer controle over zijn gedrag, hierdoor heeft hij meer rust en zelfvertrouwen gekregen.

- Ellen / moeder van 7-jarige zoon

Wat mooi en bijzonder om Geboorte in Kaart voor onze zoon Lucas te doen bij Jolanda. Wat heeft ze goed geluisterd en wat kan ze het goed terug geven. Met veel respect en vol begrip gaat ze met verschillende situaties om. Niks is vreemd. Alles kan gezegd worden. Dat maakte het heel vertrouwd. Het traject was zo verhelderend. Direct na het eerste gesprek had ik veel inzichten en dingen om over na te denken. Ik begreep Lucas nog veel beter door stil te staan wat hij heeft meegemaakt, hoe hij dat mogelijk ervaren heeft, welke effecten dit heeft voor vandaag de dag en waar hij behoefte aan heeft. Het geboorteverslag is echt een cadeau. Zowel voor onszelf als voor Lucas.

- Linda / moeder van Lucas (6 jaar)

Ik heb Geboorte in Kaart gedaan, omdat ik veel vragen had over de geboorte van mijn zoon i.v.m. gecompliceerde zwangerschap/bevalling. Door deze sessies te doen met Jolanda heb ik veel antwoorden mogen krijgen. Ik ben zo blij met Jolanda, want zij gaf mij veel ruimte en tijd om hierover te praten. Ook krijgt mijn zoon relaxlessen en hij is zo een ander kind.

- Irene / moeder van 4-jarige zoon

Tijd voor verandering? Kom voor een gratis intake!

Binnen het gezin kan er sprake zijn van onbegrip, spanningen en frustraties. Je wil het liefst dat het nú verandert. Ik kan je helpen!